Roger en Laura uit ‘Temptation Island’ dan toch weer een koppel: “We konden elkaar niet loslaten”

VIJF
‘Temptation Island’-deelnemers Roger en Laura hebben hun relatie een tweede kans gegeven. Dat hebben de twee zopas zelf bekend gemaakt op Instagram. “We konden elkaar niet loslaten en gaan nu samen aan onze toekomst beginnen”, klinkt het.

Het seizoen is nog niet voorbij, maar we wisten op voorhand al zeker dat het voor één koppel over en out was na ‘Temptation Island’. Roger had een tijdje terug toegegeven dat hij en Laura een streep hebben getrokken onder hun relatie. De precieze reden wilde hij echter niet kwijt. De twee waren ongeveer twee jaar een koppel, en daarvoor nog zo’n vier maanden ‘friends with benefits’. 

Nu geven ze hun relatie alsnog een tweede kans. Op Instagram zegt Laura dat ze zo'n drie maanden alleen hebben doorgebracht om uit te maken of ze alleen verder willen of niet. “Roger heeft zich in die tijd ook echt opengesteld voor alles wat er komt kijken bij het leven als single, omdat ik ook wilde dat hij echt kon uitmaken of hij vrijgezel wilde zijn of niet”, aldus Laura op Instagram. “Hij kwam erachter dat hij dat allemaal wel leuk vindt, maar dat hij een relatie met mij ook mist. We konden elkaar niet loslaten en gaan nu lekker samen aan onze toekomst beginnen.”

Ook Roger heeft via zijn profiel bevestigd dat de twee weer samen zijn. “In de periode dat ik en Laura uit elkaar zijn gegaan heb ik zoveel dingen ontdekt van mezelf en heb ik zo veel op mijn pad gekregen”, schrijft hij. “Laura heeft de kans gegeven om mezelf te zoeken, of terug te vinden, in wat ik zelf wil en welke richting ik uit wil. Hoe moeilijk het ook voor haar was.” Hij laat daarnaast weten dat hij de toekomst met Laura weer rooskleurig inziet. “En dat gevoel is sterker dan wat dan ook!” 

'Temptation Island' Roger en Laura
Instagram 'Temptation Island' Roger en Laura
'Temptation Island' Roger en Laura
Instagram 'Temptation Island' Roger en Laura5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Margodt

  Het is jullie gegund. Veel geluk samen !

 • didier de coster

  laura krijgt van mij dé trofee van ooit vertoond saaiste kandidate van alle programmes die ik op 50 jaar tv heb gezzien , sorry , maar het is echt niet anders , cobw

 • Marc De Vos

  Hadden nooit mogen deelnemen, saaiste koppel allertijden van alle landen.

 • Dries Vander Linden

  Knap dat jullie je beiden niet verlaagd hebben tijdens het programma maar gewacht hebben tot na het programma om even te genieten van het single leven. Chapeau!

 • Juliette Francois

  Gelukkig maar. De grootste stumperd van TI was toch wel Laura. Ze werd erg onrespectvol in beeld gebracht. En dan Rogers ongelukkige uitspraak over de uitsluitend innerlijke tempation en de afwijzing van een verleider voor de dreamdate... Niet bevorderlijk voor een positief zelfbeeld.