Roel Vanderstukken speelt samen met 8-jarige zoon in ‘Familie’

VTM
Volgende week duikt er met Rik een verrassend nieuw gastpersonage op in ‘Familie’. Toots Vanderstukken (8) treedt zo in de voetsporen van zijn papa Roel en staat voor het eerst samen met hem op de set. Naast Toots maakt ook Christophe Stienlet zijn opwachting. Hij speelt in de reeks Johan, de papa van de kleine Rik.

Met de komst van Johan en Rikske wordt in ‘Familie’ een nieuwe verhaallijn aangesneden. Johan is een alleenstaande papa die het financieel niet breed heeft en worstelt met de gezondheidsproblemen van zijn zoon. Rikske heeft namelijk de ziekte van Duchenne, een erfelijke ziekte die de spieren aantast en verzwakt. Daardoor is de jongen in een rolstoel beland. Het is Robyn die zich om hun lot bekommert.

“Samen met je zoon op de set, het is toch iets speciaals”, vertelt Roel. “Bij de repetities van onze eerste scène had ik het vooral zelf moeilijk om naar mijn personage Benny te schakelen. Ik betrapte mezelf erop voortdurend Toots in de gaten te houden... dat was dus eerder de trotse papa die naar boven kwam. Hij doet het schitterend, erg plichtbewust en gefocust.”

Ook deze acteurs stonden met hun kind op de set:
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Vercruyssen Willy

    Deze serie en thuis worden stilaan ongeloofwaardiger en met teveel aan ruzies en ander feiten weg ermee