Roel Vanderstukken ondergaat hartoperatie en wordt vervangen bij Familie

Medialaan
Roel Vanderstukken (40), die in Familie de rol van Benny vertolkt, is tijdelijk buiten strijd. Omwille van gezondheidsredenen zal hij de komende weken niet op de set kunnen staan. Roel kampte de voorbije weken met hartproblemen en heeft net een succesvolle ingreep achter de rug, meldt VTM vrijdagnamiddag in een persbericht.

De komende maanden zal hij zich in alle rust focussen op zijn herstel en zijn revalidatie.

Om de onverwachte afwezigheid van Roel op te vangen, gaan de makers van Familie nu op zoek naar een vervanger die tijdelijk de rol van Benny overneemt.

Welke acteur zal inspringen, wordt later bekendgemaakt. "MEDIALAAN en TvBastards wensen Roel alvast een spoedig herstel toe en hopen hem binnenkort gezond en uitgerust terug op de Familie-set te verwelkomen", luidt het nog verder in het persbericht.   
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • anita van dyck

  Hem op reis laten gaan, ok, maar dan moeten ze misschien heel het verhaallijn omgooien omdat het onverwachts is. En Roel, heel veel beterschap gewenst

 • Dylan Vansteenkiste

  Hij is niet vervangbaar... gwn beter even laten reizen ofzo!

 • dirk claeys

  Een bak pintjes en het is dik in orde!

 • Myriam Serruys

  Roel vervangen is geen optie, laat hem dan op reis gaan met zijn dochter. Veeeeel beter.

 • Myriam Serruys

  Roel vervangen is geen optie, laat hem met zijn dochter op reis gaan, veeeeel beter.