Ricky Gervais tekent voor tweede Netflix-show

Ricky Gervais krijgt tweede Netflix-show.
Andy Kropa/Invision/AP Ricky Gervais krijgt tweede Netflix-show.
Ook de volgende stand-upshow van Ricky Gervais zal te zien zijn op Netflix. De streamingdienst maakte dinsdag bekend dat het de rechten van de nog titelloze show heeft gekocht.

De voorstelling waar Ricky momenteel mee rondtoert, 'Humanity', is binnenkort te zien op Netflix. De Brit speelde de show in september twee keer in een uitverkocht AFAS Live, en keert daar in februari nog een keer terug met 'Humanity'.

In een verklaring liet de komiek weten uit te kijken naar een verdere samenwerking met de streamingservice. "Ik kan niet wachten tot 'Humanity' wordt uitgezonden zodat ik weer kan werken aan een gloednieuwe show. Stand-up is nu mijn favoriete passie, dus het is geweldig dat ik langs honderden mooie steden kan toeren en het dan nog eens wordt gestreamd op het grootste platform ter wereld."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.