Revival ‘Will & Grace’ stopt na derde seizoen

De cast van Will & Grace.
Richard Shotwell/Invision/AP De cast van Will & Grace.
De reboot van ‘Will & Grace’ krijgt na het komende derde seizoen geen vervolg. De beslissing om te stoppen na het nieuwe seizoen is genomen door NBC en de cast, aldus de zender.

“We zien de reboot van ‘Will & Grace’ op de manier waarop Karen Walker over Martini's denkt: 51 is te weinig en 53 is te veel. Na overleg met de cast hebben we daarom besloten dat dit het laatste seizoen wordt van Will & Grace", aldus de producenten van de comedyserie. Na het laatste seizoen zal de revival in totaal 53 afleveringen tellen.

Volgens de makers zei iedereen dat ze nooit het succes van de originele eerste acht seizoenen - die van 1998 tot en met 2006 op televisie te zien waren - konden evenaren. Maar dat is in hun ogen wel gelukt. “We hebben die unieke levenservaring twee keer mogen beleven. Daarvoor zijn we twee keer zoveel dank verschuldigd aan NBC, dat vanaf dag één de ondersteunende en liefdevolle thuis van de show was. Het is het hoogtepunt van onze carrières geweest om te mogen produceren voor de vier bijzondere acteurs: Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally en Sean Hayes, die wij te leukste en grappigste sitcomcast ooit vinden.”

De reboot van ‘Will & Grace’ kwam in 2016 van de grond toen de cast van de show samenkwam voor een campagnefilmpje voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. Het balletje begon te rollen en in 2017 zag het negende seizoen, ruim tien jaar na het achtste seizoen, het levenslicht. Het elfde en laatste seizoen wordt in 2019/2020 uitgezonden.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Berg

    Om de één of andere reden heb ik dit nooit goed gevonden. Raar want ben gek op sitcoms...