Regie blundert tijdens ‘De Wereld Draait Door’

Ineens was daar Antoinette Hertsenberg.
NPO Ineens was daar Antoinette Hertsenberg.
Kijkers van het Nederlandse programma ‘De Wereld Draait Door’ knipperden dinsdagavond even met de ogen toen tijdens een optreden van Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi ineens de studio van het programma ‘Radar’ te zien was. Plots was presentatrice Antoinette Hertsenberg in beeld, die zich van geen kwaad bewust was.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Willeke, Waylon en pianovirtuoos Wibi Soerjadi sloten ‘De Wereld Draait Door’ dinsdagavond af met hun eigen vertolking van Willeke's hit ‘Samen Zijn’. Presentator Matthijs van Nieuwkerk keek vanaf zijn tafel toe.

Na een paar minuten ging het mis. Het warme, rode beeld wisselde naar de ijsblauwe studio van consumentenprogramma ‘
Radar’. “Ik heb twee minuten jongens. Eerst de promo’’, hoorden de kijkers Hertsenberg roepen. Ze vroeg de opnameleider of ze de tekst alvast kon oplezen, waarna iemand in de studio aftelde. Vervolgens werd weer teruggeschakeld naar DWDD. Nog net was te zien hoe Waylon een ‘blijf gezond en blijf veilig, wees lief voor elkaar’ aan de kijkers meegaf.

Op Twitter werd druk over de blooper gepraat. “De regiekamer was helemaal klaar met dat lied”, grapt iemand. ‘De Wereld Draait Door’ gaat deze week na 15 jaar zijn laatste week in. Door de coronacrisis kan Matthijs van Nieuwkerk al een tijdje geen publiek in zijn ‘woonkamer’ ontvangen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.