Quinoa valt niet in de smaak bij Sergio Herman in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

Sergio Herman mijn keuken mijn restaurent - tranen in de ogen?
VTM Sergio Herman mijn keuken mijn restaurent - tranen in de ogen?
"Ik ben dat zo, zo beu, quinoa." Sergio Herman is op zijn zachtst gezegd niet erg enthousiast over het menu dat hij samen met collega-topchef Marcelo Ballardin voorgeschoteld krijgt in 'Mijn keuken mijn restaurant'. 

"Ja, gezond, ja... Ik vind het eigenlijk niet te vreten", aldus de sterrenchef ook nog. Niet echt de reactie waar beste vriendinnen Charlot (37) en Charlotte (29) van hadden gedroomd. De West-Vlaamse 'Instagram girls' zijn nochtans gestart met een missie: bewijzen dat culinair eten ook heel gezond kan zijn. De naamgenoten ontvangen de chefs en hun concurrenten in 'Cea', wat verwijst naar de zee met de C van hun voornamen. Als voorgerecht serveren de dames dus een risotto van quinoa met bospaddenstoelen en aspergetips. (DBJ)

'Mijn keuken mijn restaurant’20.35 uur op VTM
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • marc wils

    Inderdaad Sergio ,ik vind dat ook niet lekker. Kunt even goed vogelzaad eten.

  • André Van der Poorten

    Ik zou eens de proef willen doen en “Hem”een herecht(?) blind laten proeven van bv. Goosens of van een van zijn eigen koks en hobbykoks dooreen . Lachen geblazen !

  • staf De Laet

    voor Sergio Herman is er maar één kok die kan koken en dat is...Jawel Sergio zelf. hoe veel meer pretentie kan een mens hebben?