Q2 zendt vanavond Manchester United-FC Barcelona uit... en dat komt door Lukaku

AFP
Op Q2 kan je vanavond terecht voor een stevige Champions League-klassieker. In de derde kwartfinale nemen Manchester United en FC Barcelona het tegen elkaar op in Old Trafford. Dat wil zeggen: een clash tussen Rode Duivel Romelu Lukaku en voetbalgrootheid Lionel Messi. 

Een aantrekkelijke affiche, maar ook die andere kwartfinale tussen Ajax en Juventus spreekt tot de verbeelding. Na de achtste finale klonk er nog kritiek omdat Q2 ervoor gekozen had Tottenham-Borussia Dortmund uit te zenden en niet toonde hoe Ajax tegen alle verwachtingen in Real Madrid uitschakelde. "Het selecteren van een Champions League-wedstrijd is altijd moeilijk", zegt Michiel Ameloot, chef sport bij VTM Nieuws. "Maar in principe kiezen we telkens voor de wedstrijd waar er Rode Duivels op het veld staan." Sinds dit seizoen deelt VTM de Champions League-rechten met SBS. VIER zendt de dinsdagwedstrijden uit, Q2 die op woensdag. 

'UEFA Champions League', Q2, 20.35 uur
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  zeg nu niet dat ik naar lukaku gaat moeten kijken als ik weet dat ronaldo op ajax speelt , ik word gewoon kotsmisselijk alleen al van aan te denken , het wordt erger met de minuut en spoed me nu al naar toilet HELP¨HELP . cobw

 • Marc De Vos

  Dan denk je dat ze leren van de kritiek die er was na het uitzenden van Dortmund- Tottenham ipv Real-Ajax. Ongelofelijk..

 • Marc De Vos

  Ajax is dit jaar outstanding en dan ga je Man United- FC Barcelona uitzenden. Totaal geen binding daar wat leeft bij de kijker.

 • geert vanpraet

  Een match met lukaku op de bank uitzenden?