Productiehuis De Raconteurs doet de boeken toe

Beeld uit 'Meneer de burgemeester'
2012 frederik beyens Beeld uit 'Meneer de burgemeester'
Het productiehuis De Raconteurs, dat de voorbije vier jaar vijf televisiereeksen maakte voor Canvas, houdt het voor bekeken. "Er lag niet onmiddellijk iets in het verschiet", legt programmamaker en medeoprichter Peter Vandekerckhove de beslissing uit.

De Raconteurs is gekend van de reeksen "Drie Generaties", "Meneer de burgemeester", "100 jaar Vooruit", "De Leraarskamer" en "Grand Central Belge".

"We hadden een Canvas-DNA en hebben steeds voor die zender reeksen gemaakt", zegt Vandekerckhove. "Met de veranderingen die er op dit moment zijn bij de VRT-zender, lag er niet onmiddellijk iets in het verschiet."

"We zitten niet in zak en as", benadrukt Vandekerckhove. Volgens hem zal er niet zo veel veranderen. Het productiehuis, dat kantoor hield in Gent, telde immers maar één vaste medewerker en werkte vooral met freelancers.

"Alle lopende projecten zijn afgewerkt en de cijfers zijn altijd positief geweest. Alles is dus op een goede en correcte manier afgerond", zo staat ook in een persbericht. Het productiehuis "kijkt met plezier terug op de vijf televisiereeksen die het de voorbije jaren voor de VRT mocht maken."

Alle lopende projecten zijn afgewerkt en de cijfers zijn altijd positief geweest. Alles is dus op een goede en correcte manier afgerond

Peter Vandekerckhove van De RaconteursReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.