PREVIEW. Zenuwen borrelen op in ‘Blind Getrouwd’ voor het beslissingsmoment

Voor Jolien en Lenny eindigde het Blind Getrouwd-avontuur vorige week al. Vanavond krijgen de kijkers te zien hoe het verdict voor de andere koppels luidt.

Line en Victor, Annelies en Joris, Elke en Tim en Joke en Stijn keren na 5 weken huwelijk terug naar de plek waar het voor hen allemaal begon: de trouwzaal waar ze elkaar voor het eerst zagen. Wie blijft getrouwd en wie gaat zijn eigen weg? Het spannende moment doet de zenuwen bij de koppels alvast opborrelen...

‘Blind Getrouwd’, vanavond om 20.35 bij VTM.

Er moeten nog heel wat beslissingen vallen in 'Blind Getrouwd'.
VTM Er moeten nog heel wat beslissingen vallen in 'Blind Getrouwd'.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sanne Vermeulen

    Loesje vond u het weer nodig om ongevraagd u mening te verkondigen? Het is uw mening dat de uitzendingen op niks trokken en u hebt een volledig verkeerd beeld van het programma.

  • Loesje Vranken

    Dit jaar trokken de uitzendingen op niks.Dit was de schuld van bijna elke deelnemer die het zo hoog in hun bolleke hadden, pretentie tot en met.GEEN oog of open staan voir de man of vrouw waarmee ze gekoppeld waren, alles draaide om ikke, ikke en de rest kan stikken.

  • Georges Beelen

    Zeg nu zelf, wie zou er niet getrouwd willen zijn met Elke.Een speelse, lieve, humoristische,niet onknappe, KLASSEDAME wil toch iedereen, of niet ?