PREVIEW. 'Koppels': "Een tongkus? Dat is een groene vlag!"

Nadia en Luc kussen erop los in 'Koppels'.
VTM Nadia en Luc kussen erop los in 'Koppels'.
De voorbije maanden gingen 4 Vlaamse koppels de uitdaging aan en filmden ze hun eigen unieke relatietraining, met opdrachten die ze kregen van klinisch psychologe en klinisch seksuologe Chloé De Bie en klinisch seksuoloog Wim Slabbinck. Zo ontdekten ze hoe ze hun leven samen een extra boost kunnen geven. Het resultaat is verrassend herkenbaar. 

Luc & Nadia

Nadia en Luc - 28 jaar samen - geven aan dat ze alles hebben om gelukkig te kunnen zijn, maar willen zich ook wapenen tegen het moment dat hun dochter binnenkort het huis uit trekt. Ook willen ze opnieuw naar mekaar toegroeien op gebied van interesses en intimiteit. “Een half uur voor de tv zitten, daar heb je eigenlijk niets aan. Dan kan je beter een half uur kussen.”

Lars & Eline

Dit koppel maakt na een relatie van 3 jaar stilaan de overstap van ‘verliefdheid’ naar ‘liefde’. Ze hopen nu al tips mee te krijgen voor later, zodat ze dan nog steviger in hun schoenen staan. Leren relativeren en nog beter communiceren staat ook hoog op hun lijstje. Eline en Lars willen in ‘Koppels’ hun grenzen verleggen en zichzelf bewijzen. De opdracht ‘digitale detox’ valt Eline zwaarder dan ze dacht. Ze vertoont zelfs ware afkickverschijnselen, tot de nood echt te hoog is...

Hannelore & Steven

Steven en Hannelore zijn na 14 jaar samen, nog ontzettend verliefd op elkaar. Ze beschrijven zich als een puzzel, waarvan de stukjes echter nog niet 100% in elkaar passen. Daarom willen ze graag meedoen: ondanks het feit dat ze elkaar ontzettend graag vrijheid gunnen, willen ze meer en meer samen een pad bewandelen. Ook willen ze naar mekaar toe groeien op het gebied van intimiteit, want daarover verschilt hun visie. Ook kussen doen ze niet meer zoals vroeger, en daar willen ze tijdens de eerste opdracht flink verandering in brengen.

Leslie & Gregory

Leslie en Gregory - 11 jaar samen - willen losbreken uit hun dagelijks routine en sleur. Het is allemaal wat vanzelfsprekend geworden. Ze willen de tijd die ze hebben, graag echt met elkaar besteden. Het koppel praat ook vaak naast elkaar. Ze zijn op zoek naar meer verbinding. En naar... de groene vlag. Wat dat juist is, kan Gregory perfect uit de doeken doen. 

'Koppels', vanavond om 21u45 bij VTM. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Iedereen doet met zijn partner wat hij of zij wil, tenminste met wederzijdse toestemming. Al de rest is gelul en een alibi om stomme programma's te maken waar het volk dan met open mond zit naar te staren. Ik heb er een hekel aan.

 • Donald Borremans

  Lekker, Dirk .... ossetong in Madeirasaus met champignons en puree (mag ook)

 • Anita KEMPENEERS

  Het zal je ma of pa maar wezen.

 • Jos Plessers

  Thuis waren ze rap uitgefilmd, mijn vrouw bij koning tv en ik in mijn(hobby) bakkerij.Kussen?Ja,als we gaan werken en met t zinnetje,wees voorzichtig.Maar,we zijn toch allebei gelukkig met elkaar.Dat ist voornaamste.21j samen en pakweg 5x ruzie gehad.We voelen elkaar aan.

 • DIRK VAN DESSEL

  Ik lust ook wel tong, maar dan vooral met champignons in Madeira saus , tong is dan ook wel heel lekker, zeker met kroketten er bij om in de saus te pletten.