Preview: de eerste beelden van nieuwe reeks Samson en Gert

Er werd al een hele tijd over gespeculeerd maar morgen is het eindelijk zover: dan begint de gloednieuwe reeks van Samson en Gert. Als kijker word je meegenomen en trek je samen met de vrienden naar de Ardennen om daar de feestdagen te vieren. Ze verblijven in gezellige chalets: eentje voor Samson & Gert, eentje voor Van Leemhuyzen & de Burgemeester, en Alberto heeft een plekje voor hem alleen.

In de eerste aflevering 'De beer' zien we hoe Samson & Gert, Van Leemhuyzen, de Burgemeester en Alberto toekomen in de Ardennen en zich installeren in hun chalets. Maar al snel doemt het eerste misverstand op, hoe kan het ook anders...

Zin een lekkere portie nostalgie? Vanaf donderdag 11 december krijg je op Ketnet dagelijks een aflevering voorgeschoteld om 7.55 en 16.45 uur. Van zaterdag 20 december tot donderdag 25 december (kerstvakantie) kan je van je dagelijks van de reeks genieten om 7.55 en 17.35 uur.

Gert(je) Verhulst is alvast enthousiast (net zoals over de vele kerstshows): "Wat deze nieuwe reeks extra leuk maakt, is dat alles zich afspeelt in een gloednieuw en gethematiseerd decor. Samson en Gert zijn door de jaarlijkse kerstshows al onlosmakelijk verbonden met de kerstperiode en ook de 15 nieuwe afleveringen passen in de winterse en feeërieke sfeer van de feestdagen. Samson & Gert zijn al bijna 25 jaar te zien op televisie, het programma waar voor ons toch alles mee begonnen is."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.