Populaire reeks 'Once Upon A Time' stopt ermee na 7 seizoenen

'Once Upon A Time' stopt ermee.
Once Upon A Time 'Once Upon A Time' stopt ermee.
De ABC-serie 'Once Upon A Time' komt tot een einde. Het huidige zevende seizoen is de laatste dat wordt gemaakt, zo heeft de zender bekendgemaakt.

De serie kwam in oktober 2011 voor het eerst op televisie. Vorig jaar kregen de makers al een tegenvaller te verwerken toen hoofdrolspelers Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin en Josh Dallas allemaal niet verder wilden voor een zevende seizoen. In een poging de show te redden werd er overgeschakeld op een andere verhaallijn, met nieuwe personages die de oude moesten vervangen. Tevergeefs, want de populariteit van de serie daalde meteen. 

Ook de spin-off 'One Upon A Time In Wonderland' werd vroeger dan gepland van de buis gehaald. 

'Once Upon A Time' gaat over het vervloekte stadje Storybrooke waarin sprookjesfiguren gevangen zitten door een vloek van de boze koningin, die in Storybrooke de rol van burgemeester op zich neemt. In seizoen één herinnert niemand zich wie ze echt zijn, tot 'de uitverkoren' Emma Swan plots opdaagt met haar zoontje Henry en de situatie voorgoed verandert. Jennifer Morrison speelde Emma, de dochter van Sneeuwwitje (Ginnifer Goodwin) en Prince Charming (Josh Dallas).
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Louise Ponseele

  Ik vond het de beste serie ooit... Ik zal het zo hard missen en vooral Colin o'donoghue (captain hook) Lana Parrilla (evil queen), en Jennifer Morrison (Emma Swan). Ik moet nog seizoen 7 zien maar Emma komt er nog 3afleveringen in voor. Ik hoop dat er nog ooit een vervolg op komt.

 • Lisa Ridley

  Prachtige serie met goede acteurs/actrices ! Ik vind wel dat 7 seizoenen meer dan voldoende zijn voor mij. Na het 2de seizoen hadden ze het verhaal kunnen eindigen. Aangezien de hoofdrolspelers er niet meer gaan zijn weet ik niet of ik nog zal kijken

 • Anke Bellings

  Beste erwin, misschien moet je nog eens kijken.. duidelijk personages en helemaal geen voorspelbare verhaallijn... volgens mij heb jij een andere reeks voor hoor ;)

 • Erwin De Baetselier

  zoals met al deze "binge-watch" series weet je vanaf het 2de seizoen al niet meer wie-wie is en waar de serie eigenlijk over gaat. (Zo zijn er nog wel een aantal: Lost, Arrow, ...) Voor mij hadden ze er na het 2de seizoen al een einde mogen aan breien.