Pommeline stelt haar nieuwe vriend voor in ‘Wat Een Dag’: “Dit keer is het voor echt”

Pommeline stelt haar nieuwe vriend voor.
VTM Pommeline stelt haar nieuwe vriend voor.
Romantiek in ‘Wat Een Dag’: ‘Temptation’-Pommeline stelde in het VTM-programma haar nieuwe vriend voor. Zijn naam is Cirio, en hij heeft nu al een tattoo van haar op zijn arm staan.

Net als Pommeline heeft hij een tattoo-shop. Daar ontmoet Pommeline hem samen met Anke Buckinx, die haar een hele dag op de voet volgt.  “We zijn al samen sinds Halloween”, aldus Cirio. Hij toont trots zijn nieuwe tattoo: de naam van Pommeline, mét een hartje, in sierletters op zijn pols. 

Later op de dag gaat Pommeline op bezoek bij haar mama en haar oma, die toevallig tegelijkertijd in het ziekenhuis verblijven. “Ik eet héél graag ziekenhuiseten”, bekent ze. “Niemand eet dat graag, maar ik ben altijd zo blij.” 

In de studio van ‘Wat Een Dag’ wordt ze getrakteerd op een wel heel bijzondere uitdaging. Samen met acteur Andy Peelman neemt ze deel aan een stokpaardrace. En dat is even grappig als het klinkt. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Walter De Weirdt

  Pommeline rijgt ze ook aaneen zoals een parelsnoer,de een na de ander.Mis je de ene bus dan pak je de volgende...

 • eduard janssens

  Heb dat dikwijls horen zeggen nu is het voor echt !!

 • David Jury

  Ik ben blij dat ik single ben moet niemand meer hebben

 • Gerard Braeckmans

  juist, Jef!

 • Jeanke Tibo

  Dit keer is het voor echt..... Vorige 10 keer niet dan?