Pommeline had psychologische hulp nodig tijdens kampvuur 'Temptation VIPS’

Pommeline.
RTL Pommeline.
Tijdens wellicht het heftigste kampvuur in de geschiedenis van ‘Temptation Island’, dat afgelopen donderdag op betaalplatform Videoland verscheen, heeft kandidate Pommeline Tillière hulp gekregen van een psycholoog. Dat onthult de Nederlandse kandidate Channah vandaag in een video. “Op een gegeven moment trok ze het echt niet meer.”

Pommeline verkeerde vrijwel de hele dag huilend op het eiland, omdat ze haar grote liefde moest missen. Wanneer een uitspraak van haar - ze heeft een tatoeage op haar been staan van haar verloofde en stelt dat als het misgaat ze haar been moet amputeren - uit context aan Fabrizio wordt getoond, slaan bij hem de stoppen door. Hij roept boos zich nog alleen af te vragen hoe hij haar spullen uit zijn huis krijgt. Deze beelden krijgt Pommeline uiteraard weer te zien.

Hikken

Dat is het moment dat Pommeline volledig instort, onthult Channah. “We hebben toen een hele pauze gehad en hier is een psycholoog bijgekomen. Op een gegeven moment trok ze het niet meer. Toen moest ze echt staan en in- en uitademen. Die psycholoog ging Pommeline echt rustig maken, want ze kon niet meer.” Het was een heftige ervaring, vertelt ze. “Ze bleef maar een beetje hikken. Dus die vrouw zei tegen haar ‘adem in, adem uit’ en dan moest ze daarna weer rustig gaan zitten.”

Channah heeft veel medelijden Pommeline. “Zij doet daar niets en huilt alleen maar om Fabrizio en heeft echt maar vijf minuten van de dag dat ze het gezellig heeft. Verder huilt ze weer.”
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joris Peeters

  Echt een mensonterend programma. Sensatie van de allerslechtste soort. Meer nog dan de deelnemers zouden de makers van dit programma zich diep moeten schamen.

 • Karl Huysmans

  Heeft pommeline ook eens niet meegedaan als verleidster aan dit programma met als bedoeling koppels uit elkaar te krijgen????

 • Tommy Robin

  Tjah, als je perse wil meedoen aan zo'n belachelijk programma om herkend te worden op straat moet je er ook tegen kunnen dat je in de boekskes komt...

 • jef Joossens

  Stop nu toch eens met die nonsens en toneel, lang voor de opnames werden gemaakt lieten jullie hier weten dat ze al uiteen waren. Ik ken nog zo een koppel dat heeft meegedaan nadat ze al uit elkaar waren, het enige wat ze moesten doen is de show meespelen. Hoe mensen nog naar zo een idiote programma´s kunnen kijken begrijp ik niet. Dat zegt veel over deze personen.

 • Karine Roeland

  Wie wil nu iemand die meedoet aan zulke programma's? Wie zich bloot geeft op tv moet daarna niet komen bleiten. Wat sommigen niet allemaal doen in de hoop veel geld te verdienen door mee te doen aan dat soort programma's.