Pommeline en fiere mama Chantal kijken samen naar Temptation Island op café

Didier Verbaere
In Café 1900 in Heusden (Destelbergen) waren alle ogen tijdens de uitzending van de eerste twee afleveringen van 'Temptation Island' gericht op de rondborstige Pommeline Tillière. Als het 22-jarige fotomodel met '400 cc aan humor' niet aan het werk is in Tattoo-atelier Gino in Wetteren, hangt ze er vaak aan de toog bij haar mama Chantal Backx. In café De Viking in Gent kwamen Jefferson en een aantal verleidsters dan weer opdraven.

Een vijftigtal vrienden, klanten en familieleden van Pommeline zakte gisteren naar Café 1900 af. En natuurlijk was ook Pommeline er. "Ik wou de eerste afleveringen hier bij mijn mama bekijken alvorens we met de andere deelnemers nog een stapje gaan zetten", lacht Pommeline. "Ik ben blij dat de uitzendingen gestart zijn. Ik kreeg heel wat positieve reacties op mijn deelname. En natuurlijk ook negatieve, maar dat is jaloezie en daar trek ik me niks van aan", besloot ze. En als ze bij haar eerste passage op het grote scherm meteen in de groep gooit dat ze al wild wordt 'als ze een piet ziet', barst het hele café in lachen uit. Het is duidelijk: in Café 1900 zitten enkel fans van de verleidster uit Heusden.

Aangedampte ruiten

Net als vorige jaren lokte ook het Gentse café De Viking opnieuw een vol huis voor de eerste Temptation-uitzending. Grote troef in De Viking was de aanwezigheid van enkele deelnemers en verleidsters uit de serie. Aanwezig: onder meer Jefferson, Jolien en Danyla. "Het is pure fun om hier vanavond zelf aanwezig te zijn en ik moet je zeggen, aan Temptation deelnemen was een van de fijnste ervaringen in mijn leven. Het is zeker het kijken waard", lacht Jefferson.

De 'ultieme relatietest' op groot scherm lokte in De Viking voornamelijk een jong publiek met giechelende meisjes en geilende jongens. Vooral toen verleidster Pommeline op het scherm verscheen, dampten de ruiten van het café nog iets meer aan. Ook de komende weken zendt De Viking alle afleveringen van Temptation Island uit op groot scherm.

Kandidaat Jefferson en enkele verleidsters kwamen naar café De Viking voor de eerste Temptation Island-aflevering.
James Arthur Kandidaat Jefferson en enkele verleidsters kwamen naar café De Viking voor de eerste Temptation Island-aflevering.