The Walking Dead

Gesponsorde inhoud

POLL: Voorspel samen met andere fans wat er dit seizoen gebeurt in The Walking Dead

FOX

De veelbelovende trailer van het gloednieuwe seizoen kondigt het al aan: vanaf maandag 7 oktober mogen we ons opnieuw aan een hoop intriges, schokkende verrassingen en ijzingwekkende plotwendingen verwachten. Maar wat denk jij dat er gebeurt in je favoriete zombieserie? Stem in onderstaande poll over wat er dit seizoen volgens jou allemaal gaat gebeuren. Op het einde zie je of jouw voorspellingen overeenkomen met die van andere fans.

De eerste helft van het tiende seizoen van The Walking Dead start op 7 oktober, elke maandag om 20.35 uur op FOX. Kan je geheugen nog wat opfrissing gebruiken? Op vrijdag 4 oktober kan je op FOX vanaf 19.45 uur alle afleveringen van seizoen 9B herbekijken. FOX kijk je op kanaal 13 (Telenet), 15 (Orange) en 65 (Proximus).

Meer weten? Volg @foxtvbe op Facebook en Instagram.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dirk Peeters

    Interessante commerciële informatie. Diegene die op de vraag antwoordt, geeft ook te kennen dat hij/zij een Netflix abonnement heeft.

  • Mike Bemelmans

    Het eerste seizoen was nochtans goed.