Exclusief voor abonnees

Pijnlijke breuk, onvervulde kinderwens én een droomhuwelijk: zo gaat het nu met glamourgirls van ‘The Sky is the Limit’

The Sky Is The Limit (vlnr) Melissa Van Hoydonck, Olga Zelenko en Justine Szpringer
VIER/Pieter-Jan Vanstockstraeten - Fotomontage HLN The Sky Is The Limit (vlnr) Melissa Van Hoydonck, Olga Zelenko en Justine Szpringer
Dankzij ‘The Sky is the Limit’ krijgen we opnieuw een inkijk in het luxeleven van enkele ondernemende Vlamingen. Maar hoe is het nog met de glamourgirls uit de vorige seizoenen? Olga Zelenko, Justine Szpringer en Melissa Van Hoydonck maken in Story de balans op.

Melissa Van Hoydonck telt af naar huwelijk

Melissa Van Hoydonck (30) kwam aan bod in seizoen vier. Samen met haar moeder Yolande runde ze de succesvolle kledingzaak Les Filles d’Anvers in Brasschaat. Niet lang na de opnames sloot ze echter de deuren van haar winkel. De hoge huurprijs van het pand en de vergrijzing van de plaatselijke bevolking maakten het haar steeds moeilijker. Bovendien was ze het beu om te pendelen tussen Antwerpen en Maasmechelen, waar haar vriend Roy (45) woont, met wie ze inmiddels zes jaar samen is. En dus koos ze voor zichzelf, en voor de liefde.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.