Pijnlijk: Rita Ora niet herkend in Duitse 'The Voice'

Rita Ora
Screenshot Rita Ora
Rita Ora heeft een verrassingsoptreden gegeven tijdens 'The Voice' in Duitsland. De Britse popster deed mee aan de blind auditions en bracht haar eigen single 'Your Song' ten gehore, maar geen van de juryleden herkende haar.

Rita wist met haar nummer de stoelen van alle vier de juryleden om te draaien. Maar na het optreden en het zien van haar gezicht ging er bij de jury geen belletje rinkelen. "Ik ben een 26-jarige beginnende muzikant uit Londen", introduceerde ze zichzelf na haar optreden. De jury complimenteerde haar. "Het klonk bijna als het origineel", aldus jurylid Mark Forster. Zelfs na het verklappen van haar naam, geloofde de jury niet dat Rita Ora voor hen stond. "Oké, je maakt een grap. Ben je een dubbelganger?"

Rita, in 2015 zelf jurylid van The Voice UK, wist de jury en het publiek uiteindelijk te overtuigen. "Nee, ik ben geen dubbelganger. Ik ben het echt!"
34 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jan Van den Bergh

  Jaja , Rita Ora ken ik heel goed . Speelde nog mee in "Familie"...

 • Hans Hoppe

  Als men nu ook al van Rita Ora moet gehoord hebben ? Neen voor mij is ze totaal onbekend. En wie haar profielfoto als artist op Spotify ziet, weet dat zingen misschien echt niet haar grootste talent is. Zoals de Duitse jury demonstreerde.

 • Philip Van Daele

  Nog nooit van gehoord

 • Jurgen Van Den Bergh

  Ik zou ze ook niet herkennen. Er zijn toch nog gradaties van beroemdheid. Vraag naar 100 mensen in de straat of ze Whitney Houston kennen, en vraag dan of ze Rita Ora kennen. Ik zeg maar..

 • Joris Vanderaert

  Een VAKjury zou deze zangeres toch mogen kennen. Andere mensen ook, ze is toch vrij bekend. Niet dat het een ramp is dat je ze niet kent maar ik zou daar toch niet mee uitpakken op een forum.