Pijnlijk! Brandel stuurt zijn eerste keuze weg in ‘Blind Date’ en gaat voor optie twee

Brandel, Nathalie Meskens en Xavier
Medilaan Brandel, Nathalie Meskens en Xavier
Voor de eerste keer dit seizoen werden er twee heren aan elkaar gekoppeld in ‘Blind Date’. Jager Brandel maakte voor het eerst dit seizoen gebruik van het zogenaamde ‘achterpoortje’ en stuurde zijn eerste keuze Xavier wandelen.

In de speciale aflevering van Blind Date, waarin een man een leuke vent zocht, zorgde Brandel op het einde voor een verrassing van formaat. Hij maakte voor de eerste keer dit seizoen gebruik van het achterpoortje: hij ruilde Xavier in voor Grégory.

Ook vrijgezel Michael ging in de aflevering op zoek naar een nieuw lief. In de ronde ‘Ik heb een cadeautje bij’, waarin de dames rechts van de wand de ‘jager’ verrassen met een persoonlijk item, had Paulien iets speciaals bij voor Michael: een kussen vol foto’s van Justin Bieber. Paulien had ook meteen een duidelijke boodschap voor Michael: “Justin Bieber is mijn guilty pleasure. Ik slaap ook met dat kussen, dus je kan er maar beter aan wennen.”

In de vorige aflevering konden de VTM-kijkers zien hoe Justine en Gilles op reis vertrokken naar Sharm-el-Sheikh. Vanavond kwamen ze terug naar de Blind Date-studio om Nathalie te vertellen hoe hun reis was geweest. Aan de reisvideo te zien, hadden ze de tijd van hun leven. Al moest Justine nog iets bekennen aan haar vader...
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • aziz Hammadi

  Belachelijk !

 • Maurice Berden

  Lindsy Houtmeyers, nee ik kijk echt niet naar het soort programma's zoals temptation, blind getrouwd of Blind date. Maar als deze nu ook nog eens de kranten vol komen te staan van die rommel is ook deze voor mij vlug gelezen. Nog veel kijkplezier.

 • Marc De Baere

  Ik kijk niet naar die zever dan moet ik ook geen flauwe commentaar geven achteraf.

 • RONNY DEKIMPE

  Mensen steeds die negatieve kritiek. Ik kijk naar Terzake, de afspraak, de zevende dag enz...Maar ik kijk ook naar Thuis, Blind Date, De Luizenmoeder enz...Gewoon eens wegzakken in de zetel en je hoofd leegmaken van de afgelopen dag. Het hoeft niet ieder moment om het klimaat te draaien, moorden her en der enz...

 • Tina Colpaert

  Eerste keuze zou moeten blijven als je weggestuurd word op de vragen oké maar na iemand te zien dat is echt vernederend!