Philippe Geubels ontvangt collega-comedians in z'n kabinet

VRT
In de voorlaatste aflevering van 'Is er een dokter in de zaal?' test 's lands grappigste hypochonder, Philippe Geubels, vier nieuwe gasten op hun medische kennis. Bart Cannaerts, William Boeva, Liesa Naert en Steven Mahieu - allemaal bezig met comedy - schuiven mee aan tafel en proberen voldoende punten te verzamelen. 

Wie weet kunnen ze ook hun quizmaster verslaan, iets waar tot nu toe enkel Thomas Smith en Jeroom in slaagden tijdens de vorige aflevering. Niet verwonderlijk als je weet dat "het systeem gemaakt is om mij altijd te laten winnen", zoals Philippe Geubels toen zelf toegaf. Klinkt misschien oneerlijk, maar het zou ons eerlijk gezegd niet verwonderen mocht de komiek zelfs zonder dat systeem winnen. Geubels gaat er namelijk prat op dat hij een wandelende medische encyclopedie is en dat hij bijvoorbeeld de bijsluiter van paracetamol helemaal vanbuiten kent.

'Is er een dokter in de zaal?’, 21.05 uur op Eén.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.