Phara de Aguirre scoort met haar ‘Iedereen Kiest’ beter dan ‘Gert Late Night’

Phara de Aguirre
VRT Phara de Aguirre
'Iedereen kiest' van Phara de Aguirre (57) opende maandagavond uitstekend met 424.112 kijkers. Het verkiezingsprogramma deed het daarmee heel wat beter dan ‘Van Gils & Gasten’, dat vorige week maandag bleef haperen op 350.861 kijkers. ‘Iedereen Kiest’ deed het beter dan ‘Gert Late Night’ dat 397.479 kijkers haalde.

Canvas kon maandag niet echt profiteren van een mogelijke kieskoorts. De eerste lange ‘Ter Zake’ haalde 186.682 kijkers, ‘De Afspraak’ was goed voor 202.172 kijkers. Omstreeks 23.30 u. trok ‘Zinzen & Van Cauwelaert’ exact 123.852 nieuwsgierigen.

VTM en VIER deden het lichtjes beter dan een week eerder. ‘Boer Zkt. Vrouw – De Wereld Rond’ was goed voor 762.556 fans. Vorige week waren er dat 747.374. ‘De Rechtbank’ blijft een opvallende trekker voor VIER en was maandag goed voor 629.347 kijkers. Daarvan bleef exact 63 procent hangen voor ‘Gert Late Night’, dat daarmee wel een topcijfer voor dit seizoen haalde. 
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy De Loenen

  Verschrikkelijk, kwartier aan elkaar op het gelul van Van Herreweghe moeten luisteren

 • Jan Boden

  Phara doet dat goed.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Alsof al die verkiezingsprogramma's de mensen hun mening gaan veranderen. Ik zal er geen minuut naar kijken.

 • FRANS DE ROUCK

  Iedereen kiest!!!! Top van Phara , Phara die zonder storend te zijn toch goede opmerkingen maakt en vragen stelt. En de oude mannen!!!Zinzen en Van Cauwelaert . Zeer goed programma. Die mannen draaien niet rond de pot maar weten wat er bij de Vlaming leeft.Hun opmerkingen omtrent de situatie in Gent waren top. Hoe de macht van het geld het haalt van de armoede. Dikke veeg voor het bewind in Gent. TERZA(K)ke mag afgevoerd worden in gevolge bepaalde voorkeuren voor de rode partij .

 • Frans Peeters

  van Steven Van Herreweghe was wel op zijn best