Peter vertelt in ‘Down The Road’ dat hij homo is, Stijns reactie doet Vlaanderen smelten: “Liefde is liefde”

VRT
Een pakkend moment maandagavond op één: in ‘Down The Road’ gaf Peter toe aan Stijn dat hij op mannen valt. De reactie van die laatste doet de harten overlopen van liefde op het internet.

In ‘Down The Road’ lagen Peter en Stijn te genieten van de zon, terwijl ze een openhartig gesprek hebben. “Ik val op mannen”, geeft Peter toe. “Ben jij homo, of wat?”, vraagt Stijn. “Dat is goed, he. Als een jongen verliefd is op een meisje, dat is normaal. Als een meisje verliefd is op een meisje, is dat normaal”, vervolgt hij. “Je kunt niet zeggen dat dat raar is. Liefde is liefde. Alle mensen zijn gelijk. Je moet respect hebben voor de anderen.”

(Lees verder onder de video.)

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Een moment dat duidelijk in heel wat huiskamers is binnengekomen, want Twitter stroomde over van reacties op het hartverwarmende moment. “De wereld zou veel mooier zijn moest iedereen zo denken”, of “Dankuwel Dieter en Saar, voor dit programma” zijn maar enkele van de reacties.
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frans Goovaerts

  bedankt dieter en saartje jullie zijn een voorbeeld voor gans belgie

 • vangeel guido

  Top.

 • yolanda STUER

  heel mooi programma proficiat dit verdient award zo moest er nog meer van dat zijn dikke dikke proficiat

 • Degeest Etienne

  Wat een mooie diepgaande gesprekken kunnen zij toch voeren. Velen zouden er nog van kunnen leren. Ook hun eerlijkheid ten opzichte van elkaar. Voor mij een zeer warme samenhangende groep

 • Patricia De Boos

  Hoe liefdevol en eerlijk zijn die jongens. Er moesten er meer van bestaan. De wereld zou zo verzuurd niet zijn. Dieter en Saar jullie zijn topmensen. Ik smelt gewoon voor die mensen zo lief zíjn.