Exclusief voor abonnees

Peter Van Asbroeck maakt na zes jaar zijn comeback in 'Dancing With The Stars': "Revanche? Helemaal niet. Maar ik ga wel voor de beker"

Dancing with the stars - VIER - Peter Van Asbroeck
VIER Dancing with the stars - VIER - Peter Van Asbroeck
Zes jaar geleden werd hij bij 'Komen eten' bedankt voor bewezen diensten, maar dit najaar maakt Peter Van Asbroeck (55) zijn rentree op VIER. Dat doet hij in 'Dancing With The Stars'. "Nee, dit is geen revanche of eerherstel. Maar ik ga sowieso voor de beker, hé", lacht hij.

Nog een paar weken mogen ze zich te pletter oefenen, maar vanaf half oktober is het menens voor de kandidaten van 'Dancing With The Stars'. Met dat dansprogramma wil VIER wellicht op vrijdagavond gaan concurreren met 'The Voice Kids' op VTM. Gert Verhulst en Jani presenteren de show, kandidaten James Cooke en Sien Eggers waren al bekend. En nu heeft de zender Peter Van Asbroeck weer in zijn armen gesloten. 

Zes jaar geleden kwam er een eind aan die romance, toen Peter werd bedankt als nochtans fijne stem van 'Komen eten', het kookprogramma met een randje. Maar straks mag Van Asbroeck zich dus op de dansvloer weer bewijzen. We treffen hem in een vochtig warme repetitieruimte in Lint. Na alweer een rondje jiven en walsen ligt hij na te hijgen in een zetel. Drie uur concentratie en fysieke inspanning hebben hun tol geëist. Intussen doet zijn heel wat jongere danspartner, van wie we de naam nog niet bekend mogen maken, losjes wat stretchoefeningen. "Ze hebben mij een geweldige professionele partner toegewezen. Het klikt perfect tussen ons, ook al zou ze mijn dochter kunnen zijn", vertelt Peter.
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Luc Steenmans

  Arm Vlaanderen..!!

 • dretie munkies

  Triest ! In-triest !

 • Carine Anné

  Ik ben blij dat hij terug op tv komt. Hem laatst zien spelen in 'de soundmixshow' en het was super. Toen hij de stem nog was bij "komen eten" was het zelfs nog de moeite om te kijken. Succes Peter!

 • Albert Devrije

  Eindelijk. Peter is back!

 • Didi Bellens

  Dat is dat toch weeral spijtig dat ze die zijn terug gaan halen. Waren blij ervan af te zijn. Dus kijk ik niet naar Dancing with the stars. Heb je al gezien wat een air die heeft en wat een arrogant ventje of de foto?