Pat Krimson en Jeff Hoeyberghs duiken op in ‘Huizenjagers’

Pat Krimson en vriendin Loredana
Steven Richardson Pat Krimson en vriendin Loredana
Dit najaar worden we door VIER getrakteerd op een nieuw seizoen van ‘Huizenjagers’, en daar doen ook dit seizoen een aantal bekende gezichten in mee. Niemand minder dan DJ Pat Krimson en plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs gaan op zoek naar een nieuw stulpje.

De Limburgse makelaars zullen het druk krijgen, want beide BV’s zijn op zoek naar een nieuw stulpje in die provincie. En Hoeyberghs kennende zal die daarbij geen blad voor de mond nemen als het hem niet aanstaat.

Het is niet de eerste keer dat er bekende gezichten te zien zijn in ‘Huizenjagers’. Eerder gingen Roos Van Acker en showbizzfotograaf Henk Van Cauwenberghe al op zoek naar een nieuwe woonst. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste en Celien Deloof (de dochter van Margriet Hermans) doken dan weer op als makelaar. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • marie van sijpe

    pat woont toch in een groot mooi huis

  • chantal bruyneel

    Ik dacht dat dit een programma was voor jan met de pet die een woning zoeken......en nie voor gasten die media aandacht willen.