Exclusief voor abonnees

Over en uit voor Jolien en Lenny in ‘Blind Getrouwd’: "Ja, ik heb gehoord dat hij al een ander meisje kuste"

Jolien en Lenny zijn niet langer man en vrouw, maar wel nog steeds beste maatjes.
VTM Jolien en Lenny zijn niet langer man en vrouw, maar wel nog steeds beste maatjes.
Het 'Blind getrouwd'-avontuur zit erop voor Jolien Baeten (29) en Lenny Janssens (37): zij beslisten gisteren om uit elkaar te gaan. Hoewel de twee van in het begin beste maatjes waren, werden ze nooit meer dan dat. "Ik heb mezelf niets te verwijten", besluit Jolien.

Gisteravond zagen we in het VTM-programma hoe vooral Jolien afzag van hun breuk. "Als je ooit gevoeld hebt wat het is om iemand écht graag te zien, en je hebt dat al zo lang niet meer meegemaakt... Da's heel jammer natuurlijk", aldus Jolien, die doorgaans niet snel verliefd wordt. "Bij vorige relaties duurde dat altijd maanden. Maar bij Lenny heb ik me bewust van bij het begin helemaal opengesteld, om mezelf niets te kunnen verwijten op dat vlak. Alleen praat ik heel graag, hé. Over mijn emoties, en over wat hij allemaal voelt. Ik ben heel communicatief, terwijl Lenny veel geslotener is."

Dat zij het misschien nét iets meer wilde dan hij, vindt ze te kort door de bocht. "Ik heb het experiment inderdaad alle kansen gegeven. Alleen miste ik al vrij snel diepgang bij ons. Ook van mijn kant is er van verliefdheid nooit sprake geweest. Je mag liefde niet verwarren met enthousiasme, hé. Op een zeker moment wil je méér dan iemand om samen mee te lachen. En dat kwam maar niet."

Kussen in Sportpaleis

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mi Janssens

  Jolien de ware liefde kom je tegen als je het niet verwacht dus ....veel geluk want je bent een schat van een vrouw.

 • Jean Emare

  Je kan het draaien en keren hoe je wil. Ofwel werkt het en geven beide alles van zichzelf.. ofwel niet.. en dan draait het vroeg of laat vierkant.

 • Bart Andries

  Jolien,van mij krijg je een tien!

 • NANCY VAEREWIJCK

  Bye bye lenny. Alles verkocht en vluchten ver weg, in Antwerpen noemen we dat een player!!!!.jolien een prachtige vrouw.grappig. intelligent. Sterke vrouw zoals haar vind de echte liefde wel. Bye lenny

 • dirk pyl

  Jullie waren een mooi koppeltje, en jolien een pracht dame en zo lief Je zal wel iemand anders vinden veel succes