Orlando Bloom vindt zichzelf te oud voor de rol van Legolas

new line production,inc
De kans is klein dat Orlando Bloom opnieuw in de huid van Legolas kruipt voor de aankomende, door Amazon geproduceerde ‘Lord of the Rings’-serie. De reden: Bloom vindt zichzelf te oud. "Ze hebben vast wel een of andere 19-jarige knul gevonden om dat te doen."

Bloom zat samen met Cara Delevigne in een panel om reclame te maken voor de opkomende serie ‘Carnival Row’, waar beiden in acteren, toen hij werd gevraagd naar zijn interesse in de rol van Legolas. Bloom vertolkte de rol van de blonde elf in meerdere ‘Lord of the Rings’- en ‘Hobbit’-films.

"Ik zie mezelf graag als tijdloos", zei de 42-jarige acteur, "maar ik weet niet of ik nog pas in die wereld." Toen hij suggereerde dat ze vast een jongere acteur zouden strikken, reageerde Cara met "nee, nee, nee!"

Eind 2017 werd bekend dat Amazon de strijd om de televisierechten van ‘Lord of the Rings’ had gewonnen van HBO en Netflix. De drie bedrijven waren door de Tolkien Estate benaderd om te praten over een prequel van ‘The Fellowship of the Ring’. Wat fans precies kunnen verwachten, is nog niet bekend.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dirk Peeters

    Amazon zal de franchise van ‘’Lord Of the rings’’ ook wel om zeep helpen door een ‘’politiek correcte’’ prequel te produceren. Ze kunnen advies vragen bij Netflix.