Oprah Winfrey gaat documentaires maken voor Apple TV+

AFP
Oprah Winfrey (65) gaat programma's maken voor Apple. Ze zal twee documentaires maken en een boekenprogramma waarin ze schrijvers gaat interviewen voor leden van een boekenclub, zo werd duidelijk op het Apple-event in Cupertino. De programma's zullen te zien zijn op de nieuwe streamingdienst Apple TV+.

"Het platform van Apple stelt mij in staat om te doen wat ik wil", zei Oprah Winfrey over haar keuze. "Ik kan nu met mensen over de hele wereld in contact komen." Over haar boekenprogramma zei ze: "Ik wil mensen verbinden met boeken".

Apple TV+ is de langverwachte streamingdienst van Apple. Het concern heeft een hele rits aan sterren aan zich gebonden. Steven Spielberg gaat een remake maken van Amazing Stories. De serie was in de jaren tachtig populair. Ook Reese Witherspoon en Jennifer Aniston gaan voor de techgigant werken, net als Sofia Coppola. Ook komen de makers van Sesamstraat met een special programma voor de kleintjes. Daarin wordt ze alles over computers bijgebracht, aldus het bedrijf.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johan Van Biesen

    Als je eens opzoekt hoeveel miljard dollar Oprah bezit, dan zou je dat niet zeggen Mike. Ze bezit ook haar eigen televisie netwerk, dus heeft ze Apple niet nodig, het is gewoon een opportuniteit om te diversifieren. Ik vermoed dat je geen fan bent van Apple, dat mag ;-)

  • mike dierickx

    " Het platform van Apple stelt mij in staat om te doen wat ik wil " Ik vertaal het even voor de mensen die geen "Apple" spreken : "Apple heeft mijn onafhankelijkheid gekocht met een hele dikke check"