Opnieuw openhartige getuigenissen in 'Sextape': "Naar een parenclub gaan is goed voor je seksleven"

Steffy en Eddy
Sekstape Steffy en Eddy
In 'Sekstape' praten koppels openlijk over hun gewoontes tussen de lakens. Ook dinsdag werden er een paar opmerkelijke getuigenissen gedaan door de koppels. 

Een parenclub bezoeken is volgens Steffy en Eddy een goed idee en de andere koppels willen weten waarom ze dat vinden. Het koppel vertelt in geuren en kleuren over de bezoekjes die net een positief effect hebben op hun eigen seksleven.

Volgens Hadewijch, Gilles, Nerina en Anthony vormen seksspeeltjes geen bedreiging voor je seksleven. Volgens hen heeft iedereen wel eens een momentje voor zichzelf nodig én daar is niets mis mee.

Anthony's billen zijn duidelijk verboden terrein voor Nerina. en de andere koppels reageren verbaasd.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tony Van De Perre

  Walgelijk programma gepresenteerd door hasbeen zelfverklaarde seksuoloog die van geen hout pijlen meer weet te maken. In 1968 had dit inderdaad baanbrekend geweest.

 • Glenn Verbeeck

  Die vrouw met haar groen kleedje mag echt wel heel blij zijn dat ze zo n lieve en goede jongen gevonden heeft hoor!! Steffy en Eddy kwamen dan weer vooral pronken met hun prestaties en parenclubgedoe. Voor de rest snap ik niet dat mensen deze zaken op tv komen vertellen. Als er problemen zijn probeer die dan samen op te lossen of zoek anders samen hulp, maar hou deze zaken toch prive aub.

 • André Van Laethem

  Niko Karavas: Beetje meer het nieuws volgen, de meeste ellende begint door godsdiensten.

 • leen hanssens

  Je seksleven hou je privé.

 • Ellen Debord

  En goed voor ziektes op te lopen.