Opnieuw krijgen twee acts een plekje in de finale van ‘Belgium’s Got Talent’

Belgium's Got Talent
VTM Belgium's Got Talent
In de derde studioshow van ‘Belgium’s Got Talent’ konden opnieuw twee gelukkige acts een plekje in de finale versieren. Bar-Code trad vorige week al aan, maar hoorde vanavond pas dat de kijker hén in de finale wilde, en C-Fam werd door de jury geselecteerd. 

De gespierde heren van Bar-Code wisten met hun mengeling van parcours, trampoline en gewichtheffen met het eigen gewicht opnieuw serieus indruk te maken op het publiek, en dus kregen zij de stem van de kijker. Een plekje in de finale was hun beloning. 

C-fam, de dansgroep die in de Stadsschouwburg de zaal overdonderde met hun Urban dancemoves bracht in de studioshows een passionele latin dance. Opnieuw wisten ze het publiek én de jury in extase te brengen, met een finaleticket van de jury tot gevolg.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • LUC HUON

    Heeft die jury nog nooit gehoord van overacting? Dit moet zelfs bij de kandidaten als potsierlijk ervaren worden. Het lijken vier juffen die de prestaties van hun kleuters bejubelen.

  • marnix laureyns

    C fam was geweldig goed. Dik verdiend.