Opnames van titelloze ‘Game of Thrones’-prequel zijn begonnen

getty
Het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat er überhaupt iets te zien is, maar fans van ‘Game of Thrones’ kunnen zich alvast gaan opmaken voor de prequel van de hitserie. De opnames hiervoor zijn namelijk deze week begonnen. Dat meldt Entertainment Weekly.

De scènes worden opgenomen in Noord-Ierland, waar ook een groot deel van de originele serie werd opgenomen. Het is nog niet duidelijk of er ook in andere landen opnames volgen. Het gaat nog wel om een pilootaflevering van de nog titelloze serie. Als er groen licht komt voor een gehele reeks, is er waarschijnlijk niet eerder dan eind 2020 een uitzenddatum.

Het verhaal beschrijft het verval van de wereld tijdens het gouden tijdperk der helden toen er nog geen King's Landing of IJzeren Troon was. ‘Game of Thrones’-bedenker George R.R. Martin werkt mee aan de pilootaflevering. De bekende actrice Naomi Watts speelt één van de hoofdrollen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.