Opnames 'Game of Thrones'-spinoff starten in oktober

Acteurs Liam Cunningham, Maisie Williams en Carice van Houten op de rode loper tijdens de opening van de tentoonstelling rondom de serie Game of Thrones.
ANP Kippa Acteurs Liam Cunningham, Maisie Williams en Carice van Houten op de rode loper tijdens de opening van de tentoonstelling rondom de serie Game of Thrones.
De opnames van de prequel van hitserie 'Game of Thrones' beginnen in oktober in Belfast. Het project van schrijver George R.R. Martin heeft als werktitel 'The Long Night', melden Amerikaanse media.

De pilot wordt opgenomen in de studio waar ook 'Game of Thrones' voor een groot deel werd gedraaid. De serie speelt zich duizenden jaren vóór 'Game of Thrones' af. Martin omschrijft het verhaal zelf als "de teloorgang van de Gouden Tijd van de Helden naar de meest duistere tijden."

De geestelijk vader belooft fans dat de voorgeschiedenis van 'Game of Thrones' "niet het verhaal zal zijn dat de fans denken dat ze kennen". Geen van de personages uit de oorspronkelijk serie zullen te zien zijn in de prequel. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Andy De Schieter

    Nee dank u. Is Game Of Thrones eigenlijk al afgelopen want heb het al twee jaar niet meer gevolgd. 4 afleveringen noemen ze al een tussenseizoen waarna je weer een kwart jaar kan wachten op de volgende paar afleveringen. Verder krijgen we dan nog eens 3 of 4 keer reclame in een aflevering, dus, simpel... nee, het hoeft niet.