Op de valreep nog even Game of Thrones bijspijkeren?

Emilia Clarke als Daenerys Targaryen in Game of Thrones.
ap Emilia Clarke als Daenerys Targaryen in Game of Thrones.
Voor wie echt helemaal klaar wil voor zijn voor het nieuwe seizoen van de fantasy-televisieserie Game of Thrones heeft de zender HBO dit weekend een onwaarschijnlijke samenvatting online gezet. De voorgaande zes seizoenen samengepakt in één clip van 5 minuten en 25 seconden.

De 'recap' is bedoeld voor trouwe fans want zonder voorkennis is er geen touw aan vast te knopen. Regisseurs David Benioff en D.B. Weiss hadden eerder al aangegeven dat om de hele serie te verfilmen er waarschijnlijk negen seizoenen nodig zijn.

Acteurs Peter Dinklage (de dwerg Tyrion Lannister) en Liam Cunningham (Davos Seaworth) hebben al contracten getekend om nog even mee te spelen. Dus die gaan voorlopig niet dood.

Het nieuwe seizoen is bij ons vanaf zondagnacht te zien op Telenet Play More.

Game of Thrones: Season 1-6 Recap

Every battle. Every moment. Every episode. Watch the @Game of Thrones Season 1-6 recap before the Season 7 premiere this Sunday at 9PM on @HBO.

Doden op rij
Handig voor wie een snelle update van de vele afvallers in de serie wil, is de video van YouTuber Leon Andrew Razon. Hij zette op een rij hoeveel doden er al vielen in de serie. De teller staat voordat het zevende seizoen begint intussen op 150.965 (zowel dieren als mensen), zo wist Andrew te berekenen. En hij gooide ze voor het gemak allemaal in een zij het wat lang durend (20 minuten) overzicht.

Game of Thrones 150,966 Deaths in 21 minutes Compilation

Valar Morghulis. a compilation of death scenes from season 1 to season 6 in HBO's hit series Game of Thrones. thanks for watching.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels