Exclusief voor abonnees

Ook wereldreizigers Tom Waes en Rudi Vrankx moeten binnenblijven: "Eerste crisis waarvan ik me afvroeg: wat kan ik in godsnaam bijdragen?"

Voor globetrotters zoals Tom Waes en Rudi Vranckx is de lockdown allesbehalve evident. Ze kwamen beiden uit bij hetzelfde resultaat...
VRT Voor globetrotters zoals Tom Waes en Rudi Vranckx is de lockdown allesbehalve evident. Ze kwamen beiden uit bij hetzelfde resultaat...
Ze werden zot in hun kot. En dus zochten Rudi Vranckx (60) en Tom Waes (51) naarstig naar een kattenluikje om toch televisie te maken. Thuis, achter hun laptop, zonder de gebruikelijke airmiles te verzamelen. "Dit is de eerste internationale crisis in een kwarteeuw waarvan ik me afvroeg: wat kan ik in godsnaam bijdragen?", zegt Vranckx. "Nochtans bevindt de frontlijn zich op 500 meter van mijn voordeur: Gasthuisberg Leuven."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk De Buyst

  Een goede bijdrage, mijnheer Waes, zou bijvoorbeeld kunnen zijn: niet zeveren over minder fijne dingen waar je nu mee geconfronteerd wordt. Iedereen maakt hetzelfde mee, maar loopt daar niet meteen mee naar een krantenredactie.

 • Hugo Schelstraete

  Eindelijk zijn we af van de onnozele en domme reportage. Beste Rudy en Tom dit is het beste nieuws in maanden, dus geen zinloze reportages meer. Joepie

 • ludo scheepmans

  De Rudi komt toch altijd met het zelfde kan geen kwaad dat hij thuis moet bijven. Maar komt nog steeds op het scherm.

 • ann Van Damme

  Minder vliegkilometers, dat is een bijdrage!

 • Louis Holmes

  Tom Waes, zo een stoere man vol testosteron, het gevaar opgezocht maar nu wel wenen als een madam in de Carrefour op de citroenen zit te pitsen en in zijn richting ademt. Het kan verkeren.