Ga naar de mobiele website
^ Top

Ook Natalia laat de tranen vloeien in 'Liefde voor Muziek' na hulde aan moeder

vtm
Maandagavond is er een nieuwe aflevering van 'Liefde voor Muziek'. Het zal opnieuw een emotionele uitzending zijn. Ditmaal is het Natalia die in tranen uitbarst na een eerbetoon aan haar moeder.

Het is bekend dat Natalia een echt 'papa's kindje' is. Toen die in 2010 aan kanker overleed, zat ze Kempense zangeres dan ook diep in de put. De band met haar moeder was niet altijd zoals het zou moeten zijn, biecht ze op in Het Nieuwsblad.

Maandag brengt Natalia een Engelstalige cover van Gert Pardoels 'Dankbaar', een nummer dat de Nederlandse rapper uit erkentelijkheid voor zijn vader schreef, na het overlijden van zijn moeder. Natalia's situatie is net omgekeerd en dat verwerkte zij in haar versie van het lied. "Mijn moeder zegt weleens: 'Het gaat altijd over onze papa, en ikke dan?' Met dit nummer kan ik ein­delijk eens tonen aan haar dat ik haar wel degelijk dankbaar ben", aldus Natalia in Het Nieuwsblad.

Natalia bleef kranig tijdens het nummer, maar daarna werd het haar allemaal even te veel. Dat ziet u maandag vanaf 20u35 op vtm in 'Liefde voor Muziek'.

Meer over13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Bob Nalyd

  Krokodillentranen

 • Leen Proost

  Jep vandaag om 22u op de Tongelse Dorpsfeesten! Een (bijna) thuismatch voor haar.

 • PIERRE LEFEVER

  Man man bleiten op bevel het levert goede tv op niet ........

 • Lynsaye Goris

  Muziek kan veel emoties bij iemand losmaken. Muziek kan u dag beter of slechter maken. Ieder dat hier commentaar heeft, heeft op zen minst uit nieuwsgierigheid al gekeken. Maar kent geen lap van muziek!

 • Democratie is een illusie

  Sorry Natalie, maar vind je liedjes niks. En je uiterlijk is nogal ordinair.

Meld een bug