Ook Jacky Lafon hoopt op terugkeer naar 'Familie'

Jacky Lafon 

mei 2017
Kristof Ghyselinck Jacky Lafon mei 2017
Applaus en gejuich, daarop wordt de terugkeer van Marie-Rose door de ‘Familie’-fans onthaald. Maar zij willen méér: ‘Ook een rentree van Zatte Rita graag!’ Jacky Lafon is dat idee alvast zeer genegen. 

Trouwe kijkers hopen dat de terugkeer van Martine Jonckheere naar 'Familie' de deur openzet voor de terugkeer van dat andere icoon: Jacky Lafon. Zij nam enkele jaren geleden ontslag omdat ze de druk niet meer aankon. Haar personage, Rita Van den Bossche, ging op een cruiseschip werken. En zelfs op het kerstfeest van de Van den Bossches was ze niet welkom, iets waarover Jacky zelf meermaals haar ­ongenoegen uitte. Lafon is wel verheugd over de rentree van Martine in ­‘Familie’. "Ik ben heel blij voor haar", zegt ze. "Haar ontslag heeft haar destijds veel pijn gedaan, dat weet ik. Ik heb haar onmiddellijk een berichtje ­gestuurd om te zeggen hoe content ik voor haar was en dat ze ervoor moet gáán!"

Kom terug, Rita!

"Bij elk optreden dat ik doe, vragen ze mij wanneer Rita eindelijk van haar cruiseschip komt", knikt Jacky wanneer Dag Allemaal haar naar haar eigen rol in de soap vraagt. De fans hopen alvast dat ze teruggevraagd wordt. "Dat hoop ik ook! Het begint al te kriebelen. Maar ik vrees dat er voor Zatte Rita geen terugkeer in zit. Martine zei me vaak: ‘Gij zult er nog wel in opduiken.’ Ik hoop het, maar ik heb geen glazen bol. Soit, ze mogen me altijd bellen, want ik heb er fantastische jaren meegemaakt en met lieve mensen samengewerkt."
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Laura DeBacker

    Als Rita terugkomt kijk ik terug. Zo niet, dan staar ik wel verder naar YouTube

  • zaggy frans

    ik mag hopen van niet!!!!

  • Edith Van hoeymissen

    Lieve rita ik hoop en nog veel anderen dat we jou ook mogen terug zien in familie ....