Ook Frances Lefebure onderging een gedaanteverandering voor ‘Een Goed Jaar’

Frances Lefebure
VTM Frances Lefebure
Johny Voners is bijna onherkenbaar in zijn rol, maar ook Frances Lefebure onderging een gedaanteverandering voor ‘Een goed jaar’. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Regisseur Kadir Ferati Balci wilde van haar een kruising maken tussen Ariana Grande en Beyoncé Knowles, en dat lijkt helemaal gelukt. Frances speelt Rosy in de reeks, de dochter van maffiabaas Michel (Johny Voners). “Samen met ‘Amigo’s’ is het één van de leukste projecten die ik al heb gedaan”, vertelt de actrice. “Ik voel me hier helemaal op mijn gemak en de groep is ook meer geworden dan collega’s alleen. De laatste maanden had ik het heel druk door de combinatie van deze reeks met ‘Make Belgium Great Again’ en ‘Forever Young’, maar ik ben blij dat ik nu weer op één ding kan focussen. Daarna neem ik voor het eerst in meer dan een jaar vakantie.” 

Frances Lefebure zoals we haar kennen.
VTM Frances Lefebure zoals we haar kennen.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Piet Uyttebroeck

    Ze was al knap. Maar wauw, nu is ze prachtig! (ben je altijd hoor, Frances )