Ook Andrea zwaait Bram uit: "Thuis, da's een familie"

De laatste keer Bram in 'Thuis', dat liet Andrea Croonenberghs niet zomaar voorbijgaan. Met zijn kenmerkend attribuut -een petje- zwaaide ze de geliefde figuur uit de Eén-reeks uit.

Jana reisde haar wijnboer nog achterna naar Frankrijk, maar Bram bleek niet te vermurwen. Ze moest terug naar huis "om mij en Jack trots te maken".

Op de Facebookpagina van 'Thuis'neemt de acteur persoonlijk afscheid van de Eén-kijkers. "Het is gebeurd. Bram heeft zijn thuis verlaten", klinkt het uit de mond van Bert Verbeke. "Ik heb wel nog zijn kleren aan. Momentje ... Voilà zie, zo gemakkelijk gaat dat."

"Vanuit deze wijngaard waar Bram nog heel veel druiven zal plukken, had ik jullie heel graag willen bedanken om zo elke avond heel trouw te kijken. En vooral ook om mee te willen gaan in het verhaal van "dien Gentenaar me zijn klakske en schoon wijvekens en al. Ik heb mij ongelofelijk geamuseerd, echt waar. Thuis, da's een familie. En nu is het tijd voor nieuwe avonturen. Jullie vanuit de zetel nog steeds en ik waarschijnlijk in de toekomst in een andere gedaante. Een dikke merci om te kijken. En nu is het tijd om te schollen! Blijven kijken! Salut!"