Exclusief voor abonnees

Onzekerheid over nieuw seizoen ‘De Buurtpolitie’ zorgt voor onrust bij acteurs: “We zijn het slachtoffer van ons eigen succes”

Manoe Frateur en Ilse La Monaca uiten hun bezorgdheid.
VTM Manoe Frateur en Ilse La Monaca uiten hun bezorgdheid.
Komt er nog wel een nieuw seizoen van ‘De Buurtpolitie’? VTM heeft in ieder geval nog geen bestelling geplaatst bij productiehuis Zodiak en dat zorgt voor onrust bij de acteurs. “Ik heb in mijn hoofd al afscheid genomen”, zegt Dempsey Hendrickx (32), alias aspirant-agent Vince, in Dag Allemaal. Ook Manoe Frateur (50), alias rechercheur Erik, maakt zich grote zorgen. “Ik heb al maanden geen cent meer verdiend.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nancy De Cloedt

  Andy en Barry ,de grapjas met de serieuse hond.Voor de rest trekt het op niets en dan nog betalen herhalingen te zien,om gek van te worden.Staat enkel open om VTM nieuws niet te missen.

 • jean-marie van doren

  Flikken Maastricht is 1000 maal beter. Daar zit tenminste actie en spanning in.

 • Tessa Vandermout

  En ze geloven het zelf ook nog ook. Binnenkort claimen ze beter te zijn dan bvb een De Niro of een Meryll Streep.

 • PATRICK DE PROOST

  Veel mensen hebben de TV al op VTM staan in afwachting dat het nieuws begint en zijn ondertussen met heel andere zaken bezig, logisch dat de kijkcijfers gelijk blijven. Als ze iedere dag dezelfde aflevering zouden uitzenden blijven de kijkcijfers nog hetzelfde vrees ik.

 • alfons moons

  Echt ? Dit kan toch niet waar zijn ! Is met voorsprong het slechtste programma in duizend lichtjaren ! Wat een onzin.