Exclusief voor abonnees

Onze tv-watcher over Jill Peeters: “Afscheid van een klimaatfenomeen”

RV
Sinds vandaag weet ik hoe een donderslag bij heldere hemel klinkt. Hij werd veroorzaakt door een droog persbericht waarin, -er zijn geen zekerheden meer-, gemeld werd dat Jill Peeters en VTM na 20 jaar huwelijk als vrienden uit elkaar gaan. Een onheilstijding die mijn gevoelstemperatuur prompt met enkele graden deed dalen en er -de stralende herfstzon buiten ten spijt-, voor zorgde dat er zich in mijn gemoed een onheilspellend lagedrukgebied ontwikkelde. 

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ivan Simons

  Zo te lezen heeft Vlaanderen veel specialisten ter zake die toch maar iets anders zijn gaan doen. Men is nog steeds opzoek naar degelijk personeel, dus aanmelden maar.

 • willy Niclaes

  Een makkelijk manipuleerbare klimaatactiviste ,die door haar functie, zonder moeite in het openbaar verklaringen kan afleggen die niet te erg stroken met de waarheid ,en daardoor mensen kan beïnvloeden om de klimaathype in leven te houden.

 • Herman Thys

  Nu kan ze eindelijk tot de conclusie komen dat het klimaat niet te sturen valt.

 • christine raes

  Wedden dat ze gaat kiezen voor een win for life, de politiek.

 • Marc Haaren

  Best dat ze zich inderdaad stilaan uit de voeten maakt, want al die leugens over het klimaat komen binnen dit en een jaar of 5 toch allemaal uit. Dat beetje opwarming dat er zogenaamd is, is een natuurlijk fenomeen, denk aan de Thames die in de 18e eeuw nog 20 keer dicht vroor, daarna begon de huidige opwarming, zonder CO2, en bedenk de wijngaarden die er in de middeleeuwen stonden in midden England, het was nog warmer dan nu...