Exclusief voor abonnees

Onverwachte zwangerschap, aanslag én een dode: het nieuwe jaar begint meer dan spannend in ‘Familie’ en ‘Thuis’

De driehoeksverhouding tussen Lars, Veronique en Mathias kent een heftige climax.
VTM De driehoeksverhouding tussen Lars, Veronique en Mathias kent een heftige climax.
Het wordt geen rustig eindejaar voor de Vlaamse soapliefhebber. Integendeel. Deze week wordt in 'Thuis' en 'Familie' wellicht de heftigste van het hele seizoen - met een onverwachte zwangerschap, een aanslag en zelfs een dode. In welke reeks die dingen precies gebeuren, mogen we nog niet verklappen - dan zou er sprake zijn van grote spoilers - maar zo weet u in ieder geval dat er ingrijpende gebeurtenissen op de planning staan. De start van het nieuwe jaar wordt dus superspannend op tv. En niet alleen vanwege die geheimpjes, want daarnaast hebben we weet van nog véél meer prangende vragen... 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gerard Braeckmans

  Ik vind thuis heeeeel leuk, Ilse note. Na thuis zet ik zelfs de tv af.

 • ilse note

  Als jullie dit niet kijken kunnen jullie toch ook niet oordelen? En daarbij iedereen heeft recht op zijn ding. De ene vindt dit leuk, de andere kijkt liever een actieprogramma, films en series over geweld en superhelden... En deze zijn dan wel meer realistisch? Of nee uren op de pc Fortnite spelen. Gun ieder toch zijn ontspanning zonder de mensen af te kraken en te beledigen.

 • Regis Desmet

  Elk jaar toch rond nieuwjaar ? Spannend ? Het leuke aan dit soort tv is dat ik mijn vrouw en dochter kan plagen over hun niveau, ik denk dat ze dit beter op ketnet uitzenden, peuters zouden dit nog geloofwaardig vinden

 • Patrick Cosemans

  En daar worden mensen voor betaald om zo bagger te maken. Ik ga ook eens een tijdsprong maken van 15 jaar. Dan kan ik morgen op pensioen.

 • Maurice Berden

  Geweldige ontspannende tv. Zap steevast na het journaal weg van VTM en VRT. Ik vraag me soms af wie dit soort tv leuk vind.