Onverwachte wending: HBO schrapt prequel van ‘Game of Thrones’

AP
HBO heeft beslist om de prequel van hitserie ‘Game of Thrones’ te schrappen. Dat meldt The Hollywood Reporter. De pilootaflevering van de serie met onder andere actrice Naomi Watts in de hoofdrol was al opgenomen.

De spin-off zou zich afspelen duizenden jaren voor het verhaal van ‘Game of Thrones’. Het verhaal zou het verval van de wereld tijdens het gouden tijdperk der helden beschrijven. Het idee voor een prequel van ‘Game of Thrones’ was afkomstig van de Britse scenarioschrijver Jane Goldman en ‘Game of Thrones’-schrijver George R.R. Martin.

Het was niet duidelijk welke rol Naomi Watts speelde. Het is ook nog niet bekend waarom deze prequel exact is geschrapt. Een andere prequel, die George R.R. Martin ook aan het ontwikkelen is, lijkt overigens wel door te gaan. Volgens The Hollywood Reporter worden hier binnenkort de contracten voor getekend. Ook deze prequel zou te zien moeten zijn op HBO, die ook de oorspronkelijke reeks uitzond.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.