Onverwachte wending: Dominique Deruddere vervangt Johan Boskamp in Slimste Mens

VIER
Regisseur Dominique Deruddere zal zijn opwachting maken in het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Hij vervangt Johan Boskamp, die om persoonlijke redenen niet meer meedoet. Dat meldt televisiezender VIER.

Deruddere zal al in het begin van het seizoen aantreden. Erik Van Looy belde zijn collega zelf op met de vraag of hij kon inspringen. "Dominique zorgt weer, zoals elke geweldige regisseur, voor een onverwachte plottwist. Ik wou hem al lang in 'De Slimste Mens ter Wereld', maar hij woont in de VS en de agenda's waren steeds de oorzaak dat het niet lukte. Hij heeft een heel brede algemene kennis, maar de typische weetjes uit eigen land zullen toch wat moeilijker liggen. Maar ik ben hem erg dankbaar dat hij meteen heeft toegezegd."
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Phil De Vleeschouwer

  In het programma voetbal inside leek hij twijfels te hebben omdat het kon dat hij Champions league matchen ging missen. Daar heb je de waarschijnlijke reden.

 • André Van der Poorten

  Weer ne ' linkse' heilige !

 • Johan Coppens

  The grote stand-up comedian show.....

 • Pieter Martens

  Bossie zijn humor snappen ze in Belgie niet, dat is het probleem.

 • Cooks Roy

  Dan zullen we deze keer misschien verstaan wat er gezegd wordt