Ongezien bij ‘Expeditie Robinson’: Nederlandse deelnemer verspeelt al het voedsel in één keer

RTL
In Nederland is ‘Expeditie Robinson’ een heus kijkcijferkanon en ook het nieuwe seizoen, dat pas van start ging, belooft veel goeds. Al heeft deelnemer Rob Geus het al meteen verkorven bij de kijkers. Zij kregen dan ook te zien hoe Geus al het eten in één keer verspeelde, omdat hij ervan overtuigd was dat het voedsel gewoon weer aangevuld zou worden.

De Nederlandse tv-kok Rob Geus beroert serieus de gemoederen. Via sociale media lieten de kijkers van ‘Expeditie Robinson’ massaal weten dat ze maar niet kunnen vatten hoe iemand die dagelijks achter de potten en pannen staat zo achteloos kon omgaan met voedsel. Hoewel het uiteraard de bedoeling is dat de kandidaten zo zuinig mogelijk omspringen met het vergaarde eten, verspeelde hij in één keer al het voedsel. 

Zo gebruikte Rob al het beschikbare meel in één ‘kooksessie’ om er kleine pannenkoeken van te maken. Dat was nog niet het ergste, gezien Rob ook nog eens een deel van het goedje in de zee gooide. Hij was er namelijk van overtuigd dat het wel weer zou aangevuld worden door de productie van de wedstrijd. 

Maar ook daar stopte het niet: Geus liet het kampvuur en zijn pan ook onbeheerd achter, waardoor het vuur oplaaide en ook de rest van het voedsel in vlammen opging. Het zorgde niet alleen voor veel frustraties bij de medebewoners op het tropische eiland, maar ook bij heel wat kijkers. 
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carine Wauters

  Klopt, je gaat me niet vertellen dat je aan de expeditie mee doet zonder het ooit ook maar 1 keer gezien te hebben! Belachelijk.. wie trapt hier nu in...

 • Bert D'Hondt

  Televisie is en blijft scripted, wie zegt dat hem dat niet is ingefluisterd door de productie?

 • Carl Parker

  Die is ingehuurd om onnozel te doen, is een show, geen expeditie.

 • Koen Frankie

  heel die expeditie is helemaal geen expeditie als je de camera's zou draaien en ziet hoe alles in scene word gezet ...

 • dol de peeze

  Haha zalig dat wordt vissen. Die zal er niet lang in blijven denk ik. Maar aan de andere kant deze man heeft het doel van expeditie Robinson dus totaal niet begrepen en zou beter zelf opstappen. Het is net de bedoeling om terug te gaan naar de basics en terug te keren in jezelf. Robinson is meer dan een wedstrijd, het is afzien en jezelf herontdekken. En daar hoort weinig eten nu éénmaal bij. Zou zelf ook ooit eens willen meedoen, en zeker niet om te winnen maar gewoon voor de ervaring op zich.