Omstreden zakenman in 'The Sky Is The Limit': "Mijn zoon ging met mijn miljoenen aan de haal"

Dave Wauwermans en zijn Kristina.
VIER Dave Wauwermans en zijn Kristina.
Over de omstreden zakenman Dave Wauwermans, die vanavond in de eerste aflevering van een nieuw seizoen 'The Sky Is The Limit' zijn opwachting maakt, is de voorbije dagen al veel inkt gevloeid. "Hij lichtte me voor 30.000 euro op en werd daarvoor ook veroordeeld", zei een ex-zakenpartner gisteren in onze krant. "Maar ik ben zelf opgelicht", kaatst hij de bal terug. "Door mijn eigen zoon."

Dave Wauwermans had enkele jaren geleden alles waar hij ooit van had kunnen dromen. Tot zijn zoon hem de rug toekeerde en met zijn miljoenen aan de haal ging. "Ik voelde een koude rilling over mijn rug lopen."

In het zwembad van het Knokse hotel La Réserve legt hij uit dat hij uren onbeweeglijk op het water kan liggen zonder te zinken. Even later zie je Dave en zijn Kristina uit Oekraïne ontbijten in hun bescheiden appartement en rijden ze met een golfkarretje door de badstad. Voertaal: 'Eigen Kweek'-Engels.

Michel Van den Brande en Sofie zijn dan weer op vakantie in Saint-Tropez. Dat is wennen voor Michel, want reizen en ongegeneerd genieten stond tot nu toe niet in zijn woordenboek.