Oh Oh daar Gaan We Weer: Nederlanders los op MallorcaZes jaar na de eerste uitzending van Oh Oh Cherso! krijgt de onvergetelijke successerie een opvolger: Oh Oh Daar Gaan We Weer. De Nederlandse zender RTL heeft een nieuwe cast uit Den Haag gevonden die dit keer los gaat in de clubs op Mallorca.

Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Genieviève, Angelica en Simone reizen voor het televisieprogramma naar Mallorca voor een vakantie om nooit te vergeten. Of dat goed gaat is vanaf dinsdag 8 november te zien.

'Sauzen'
RTL liet vandaag tijdens de perspresentatie van het nieuwe televisieseizoen al duidelijk zien dat het programma een zeer hoog Oh Oh Cherso!-gehalte zal hebben. Dat blijkt wel uit de voorproefjes die de zender geeft: Woorden waarvan je geen idee had dat ze bestaan. Zoals 'sauzen'. Het blijkt het hipste woord voor seks te zijn. De deelnemers hebben tatoeages op de meest interessante plekken, en zo duur mogelijke horloges: '12.000 euro's.'

De meisjes geven hun hun borsten bijnamen: 'Dit is J en dit is LO.' En borstvergrotingen zijn het gesprek van de dag op Mallorca: ,,Het is het beste wat ik ooit heb gedaan in mijn leven.'' Voor de jongens in de serie ligt de lat niet hoog als het om meisjes gaat: 'Als het maar een hartslag heeft.'

RTL

Oh Oh Besitas
De vakantievierders op Mallorca zijn niet de enige Hagenaars die komend televisieseizoen op de buis zijn. Televisieploegen overspoelen Den Haag om échte Hagenezen in beeld te brengen. Bij SBS is het programma Oh Oh Besitas te zien, waarin tien Hagenezen worden gevolgd in hun strijd tegen de overtollige kilo's.

Oh Oh Cherso-sterren Samantha en Michael van der Plas zijn woensdag 7 september weer op tv met Enkeltje Torremolinos waarin RTL het gezinsleven van de geëmigreerde Duindorpers en hun kinderen in Spanje volgt.

Deze groep Hagenaars gaat in het SBS-programma Oh Oh Besitas proberen flink af te vallen.
SBS Deze groep Hagenaars gaat in het SBS-programma Oh Oh Besitas proberen flink af te vallen.
De cast van Oh Oh Cherso op het strand van Chersonissos in 2010.
RTL De cast van Oh Oh Cherso op het strand van Chersonissos in 2010.