Ga naar de mobiele website
^ Top

Oeps: twee artiesten kiezen hetzelfde nummer in Liefde Voor Muziek

VTM
"Het is vandaag niet Isabelle A, niet Isabelle B, niet Isabelle C, maar wel Isabelle D-ay", zo kondigt Bart Peeters de derde aflevering van Liefde Voor Muziek aan. Nu maandag  zijn het immers de songs van Isabelle die een compleet nieuw jasje krijgen. En eentje krijgt zelfs heel onverwacht twéé nieuwe jasjes.

Bijna een miljoen kijkers - 997.263 om precies te zijn - werden vorige week verrast door de originele K3-songs in Liefde voor Muziek. Het programma is populair, en dat zal maandag niet anders zijn. Het belooft immers een aflevering te worden met heel wat verrassingen, met onder meer een primeur in de geschiedenis van Liefde voor Muziek.

Voor het eerst bewerkten 2 artiesten zonder elkaars medeweten hetzelfde nummer. Gers Pardoel en Clouseau bewerkten allebei 'Helemaal Alleen' van Isabelle A, en waren stomverbaasd toen ze dat van elkaar te horen kregen. "We wisten het echt niet van elkaar en alles was al voorbereid", klink het bij Kris Wauters. "Maar wij gaan natuurlijk niet rappen." Hoe dezelfde song klinkt als 2 totaal verschillende artiesten er hun tanden inzetten? Dat zullen we maandag pas te weten komen.

VTM
Meer over5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jaro Daily Hugs

  Ragnar Lothbrock,wat dan met Josje die heeft zelfs geen enkel liedje op haar eigen.

 • Ragnar Lothbrock

  Volgens mij heeft die maar 1 nummer gemaakt ( lekker beest ) dus vraag ik mij af wat die daar zit te doen .

 • Democratie is een illusie

  Oeps! Das erg!!

 • Danila Tas

  De moeder van Isabelle B !

 • venus delta

  Wie is Isabelle A?

Meld een bug