Oeps: optreden van Dries en Yoeri tijdens halve finale 'The Voice' even stilgelegd

VTM
Het optreden van kandidaten Yoeri en Dries tijdens de halve finale van 'The Voice Van Vlaanderen' verliep vrijdagavond niet vlekkeloos. Het duo werd geplaagd door technische problemen, waardoor hun song werd stilgelegd.

"Jullie hebben het vast al door: er is een technisch probleem", gaf presentatrice An Lemmens tekst en uitleg. "Jullie kunnen jezelf niet horen, en zo wordt het natuurlijk moeilijk." Na de korte technische onderbreking kon de show gewoon doorgaan, en gaf het duo alsnog het beste van zichzelf. Al waren ook dan niet alle klanken helemaal zuiver. 

Yoeri en Dries brachten overigens 'We Found Love' van Rihanna. Of daar deden ze dus althans een poging toe. 
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • michel vandenhove

  iedereen kan zingen als een nachtegaal als het maar goed gemix is....

 • Marc Coignau

  Aan al die roepers die het hier blijkbaar beter kunnen, bewijzen graag, schrijf jullie in en dan oordelen we volgend seizoen wel over jullie. Denk dat Bert en Bonny er volgende vrijdag als eerste uitgaan, zal tussen Dries en Luka gaan, beide zijn goed en zouden mooie winnaars zijn.

 • Jasmien Jacobs

  Jammer dat er niet gehoord werd dat enkel Yoeri verkeerd zat, en Dries niet.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Elvis zong ook niet met in-ears. Tegenwoordig lijkt het wel of je zonder die dingen niet meer kunt toonvast zingen.

 • Jos Denis

  In het programma Steracteur/Sterartiest was er een zangeres, die haar nummer tijdens de live show zonder oortjes moest afwerken en dat wel prima deed, in tegenstelling tot wat deze kanididaten op het publiek loslieten