Oeps, foutje: het sneeuwde gisterenavond in ‘Familie’

Familie
De opmerkzame kijker zal het gisteren wel gezien hebben: er lag opeens een laag sneeuw in ‘Familie’. Toen Benny en Mathias naar een huis gingen kijken, moesten ze zich door winterse weersomstandigheden banen.

Op Twitter hadden enkelen het al gezien: ondanks de zonnige temperaturen buiten was het in ‘Familie’ een stuk kouder. “En plots ligt er sneeuw in april in ‘Familie’”, postte iemand op het socialemedianetwerk. “Wordt dat niet in realtime opgenomen?”, grapte iemand anders.

Natuurlijk werden de afleveringen die momenteel op antenne gaan enkele maanden geleden al opgenomen. Toen de buitenopnames van Roel Vanderstukken en Peter Bulckaen plaatsvonden, was het dus nog een pak kouder en had het klaarblijkelijk gesneeuwd. En ‘Familie’ heeft nu eenmaal niet het budget van een doorsnee Hollywoodproductie, dus bleef het witte goedje gewoon liggen. Maar ach, dat maakt de soap alleen maar charmanter, toch?
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Harlof Brouwers

  Bud beer heeft een schroefdop.. Tja..

 • marc de witte

  Dat is net zoals ze daar een bierflesje ontkurken met hun handen ipv een trekker

 • Nicolas Berben

  De opnames zijn van 3 maand terug telkens...

 • Tim Lemmens

  Ze hebben het wel even kort vermeld. Daar hebben ze toch aan gedacht. En ach, we mogen toch eens lachen, hé?

 • Sonia Smets

  Ik denk dat de "niet" opmerkzame kijker dat ook wel gezien heeft. Ik althans, terwijl ik er maar met 'n half oog naar kijk.

Video