Nu Lesley eruit ligt, stapt Annick uit ‘Expeditie Robinson’

VIER
Vanavond kwam er aan het Filipijnse avontuur van ‘Expeditie Robinson’-kandidate Annick een einde. Nadat ze vorige week mee het vertrek van ­Lesley bespoedigde, gooit de yogalerares nu zelf de handdoek in de ring. 

“Ik gunde anderen de overwinning meer dan Lesley. Dat mensen míj nu manipulatief vinden, vind ik jammer. Zo ben ik helemaal niet. Want als het gaat over een voorkeur voor persoon X of Y: sorry, dat geldt toch voor iedereen? Het is toch normaal dat je liefst iemand ziet verdwijnen die jou niet ligt. Ik denk dat sommigen zich vooral stoorden aan mijn uitgesproken ­mening. Maar ik heb geen spijt van mijn deelname.”
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ingrid Charlier

  Het werd tijd dat die manipulator eruit is. Altijd maar zagen dat ze haar eruit moesten stemmen maar wel het spel zo vals spelen om de anderen tegen Lesley op te zetten.

 • Sam Govaerts

  Eindelijk die trien eruit...

 • Evita Samen

  Ze heeft een sluw spel gespeeld! Op het laatst nog snel proberen Arnaude te overtuigen dat zij sneller naar haar kinderen mag als ze wil. Dit is er ver over!

 • manuel fernandez diaz

  Als je iemand niet moet vertrekt dan zelf dat was even snel geweest dan moest ge die ook niet meer zien dan moest ge u zelf niet goed praten dat was juist geweest maar sommige kloten liever een ander dat is rot en egoïstisch zijn

 • aissa boucharrafat

  Nu Zij weg is kan iedereen met een glimlach verder kijken.